Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bill Gates recunoaşte ce nu s-a făcut în pandemie: Puteau fi salvați mai mulți oameni și economiile să nu fi suferit așa de mult

Mediafax
Bill Gates

Criza ar fi putut fi gestionată altfel de la începutul pandemiei astfel încât mai mulţi oameni să fie salvaţi, iar impactul negativ asupra economiei să fie mult mai redus?

Vezi și: CTP: Florin Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României

Prezent la conferinţa pentru securitate de la München unde participă liderii lumii, miliardarul Bill Gates nu neagă faptul că primii paşii în combatarea acestei pandemii au fost luaţi mai târziu decât trebuia, transmite Mediafax.

„Pentru pandemie, experţii potriviţi nu au fost atraşi. Resursele potrivite nu au fost reunite. Aşadar, practic, ne-am dezamăgit cetăţenii noştri.

Şi aşa, ştiţi, având în vedere trilioanele de dolari daune şi celelalte deficite greu de măsurat, ar trebui să facem investiţia, numărul mic de miliarde de care avem nevoie pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată”, a afirmat Bill Gates.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?'

Miliardarul, care a vorbit despre actuala pandemie a coroanei într-o declaraţie video, a mai spus că este necesar să fie investiţi mai mulţi bani în cercetarea vaccinării.

„Este singura cale de ieşire din pandemie: câteva miliarde de dolari sau euro doar pentru a ne asigura că aşa ceva nu ni se mai întâmplă niciodată ”, a afirmat Gates.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.