Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Billboard 200 - „Scorpion” al lui Drake, pentru a treia săptămână consecutiv pe primul loc

Virgin Radio
Drake

Albumul „Scorpion” al lui Drake s-a menţinut pe primul loc în Billboard 200 după a treia săptămână de la debut, cu vânzări de 260.000 de unităţi.

De la lansare, „Scorpion” a stabilit mai multe recorduri, acum el se află la egalitate ca număr de săptămâni petrecute pe primul loc în clasament anul acesta cu „beerbongs & bentleys” al lui Post Malone şi „Black Panther: The Album”.

În clasamentul pentru săptămâna încheiată pe 19 iulie, singurul debut în top 10 îl reprezintă cel al materialului discografic „Rolling Papers 2”, semnat Wiz Khalifa. Albumul a debutat pe poziţia a doua, cu 80.000 de unităţi vândute. Acesta reprezintă a noua prezenţă a rapperului în top şi a cincea în top 10, după „Khalifa” (Nr. 6, 2016), „Blacc Hollywood” (Nr. 1, 2014), „O.N.I.F.C.” (Nr. 2, 2012) şi „Rolling Papers” (Nr. 2, 2011).

Albumul „beerbongs & bentleys” al lui Post Malone a coborât o poziţie, până pe trei, cu 68.000 de unităţi vândute în a 12-a săptămână.

„?” al rapperului XXXTentacion, decedat în urmă cu o lună, s-a menţinut pe locul al patrulea, cu 45.000 de unităţi vândute, iar „Invasion of Privacy” al lui Cardi B, pe locul al cincilea, cu 44.000 de unităţi vândute în a 15-a săptămână, scrie News.ro.

„Goodbye & Good Riddance”, semnat Juice WRLD, a staţionat pe poziţia a şasea, după a noua săptămână de la debut, cu 41.000 de unităţi vândute, la fel şi coloana sonoră a musicalului „The Greatest Showman”, care, după 32 de săptămâni în top, a fost vândută în 31.000 de unităţi.

Ultimele trei locuri din top 10 sunt ocupate de albume care au urcat două, respectiv trei poziţii.

„Harder Than Ever” al lui Lil Baby s-a clasat pe locul al optulea, în urcare două poziţii, cu 26.000 de unităţi vândute în a noua săptămână de top.

Maroon 5 şi „Red Pill Blues” au revenit între primele zece locuri după ce - în a 37-a săptămână de la debutul în clasamentul albumelor - discul a fost vândut în 25.000 de unităţi, urcând astfel trei locuri.

Pe locul al zecelea, în urcare trei poziţii, s-a plasat „This One’s for You” al lui Luke Combs, cu 25.000 de unităţi vândute în a 59-a săptămână de la debutul în top.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.