Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bille August va regiza Versace, un film biografic cu Antonio Banderas

Shauntmax30
antonio banderas

Regizorul danez Bille August a confirmat că va regiza filmul biografic "Versace", ale cărui filmări vor începe în luna martie, cu Antonio Banderas în rolul designerului vestimentar Gianni Versace, informează publicaţia Variety preluata de agerpres

"Versace" este produs de studiourile italiene Oberon Productions şi co-produs de Jesper Morthorst prin Svensk Filmindustri. 

Acest film va fi o saga de familie ce va prezenta modul în care Gianni Versace a devenit celebru la sfârşitul anilor '70, când şi-a lansat compania. De asemenea, filmul va încerca să surprindă relaţia complicată dintre acesta şi sora sa, Donatella. 

Regizorul a precizat că a ţinut legătura cu familia Versace pentru a discuta despre acest film, iar din distribuţie, în afară de Antonio Banderas, vor mai face parte actori importanţi care vor fi anunţaţi la începutul anului viitor. 

Pe lângă faptul că interpretează rolul principal, Banderas contribuie şi la finanţarea acestei producţii, probabil din poziţia de co-producător. Actorul are propria sa casă de producţie, Green Moon Producciones, cu sediul în Spania. 

"Antonio Banderas este foarte pasionat de acest proiect", a precizat August, care a mai colaborat cu actorul de origine spaniolă la filmul "The House of the Spirits" în 1993.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.