Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance: noi perechi de tranzacționare EGLD/RON și USDT/RON, parteneriat consolidat cu MultiversX (Elrond) și mai multă siguranță cu MiCA

Radu Pop

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume ca volum, oferă utilizatorilor din România confortul și securitatea mai multor opțiuni de tranzacționare în moneda lor fiat familiară, odată cu adăugarea perechilor EGLD/RON și USDT/RON.

Noile perechi de tranzacționare locală fiat aduc multiple beneficii, inclusiv o mai mare accesibilitate și incluziune, comisioane de tranzacție reduse și o modalitate mai ușoară de a investi în criptomonede. Cu perechile de tranzacționare locale fiat, utilizatorii pot cumpăra sau tranzacționa în mod convenabil și sigur criptomonede folosind conturile bancare sau sistemele de plată deja existente.

În decembrie 2022, Binance adăuga și perechea de tranzacționare fiat BUSD/RON în România. Astfel, Binance permitea, pentru doar a doua oară în Europa, tranzacțiile în moneda locală a unei țări.

Continuă parteneriatul cu MultiversX (Elrond)

Binance își continuă angajamentul de a construi o prezență puternică în România, iar un nou pas în această strategie este consolidarea parteneriatului deja existent cu MultiversX, proiect al sibienilor denumiți până în 2022 Elrond Network.

Parteneriatul Binance cu MultiversX stimulează inovația, îmbunătățește accesibilitatea și incluziunea și, în cele din urmă, contribuie la creșterea industriei cripto din România. Binance se angajează să lucreze, în continuare, cu parteneri locali, pentru a crea noi oportunități și a oferi valoare utilizatorilor.

Mai multă siguranță în lumea crypto, cu MiCA

Votul UE de săptămâna aceasta pentru implementarea regulamentului Markets in Cryptoassets (MiCA) a marcat o piatră de hotar în dezvoltarea criptomonedei și a industriei Web3.

Peisajul de reglementare a avansat, pentru mai multă siguranta și securotate a utilizatorilor crypto.

MiCA va aduce claritate în reglementare pe una dintre cele mai mari piețe din lume, făcând din UE și România un loc și mai atractiv pentru companiile Web3 și utilizatori.

Binance stabilește reguli clare ale jocului pentru ca schimburile cripto să funcționeze în UE și va face toate schimbările necesare, în următoarele 12-18 luni, pentru a fi în primul val ca adopție a reglementărilor și a continua să ofere protectie unică utilizatorilor.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.