Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance și Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse ale Statelor Unite încheie un acord temporar privind accesul la active

binance

Binance și Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse ale Statelor Unite (SEC) au convenit să limiteze temporar accesul la fondurile clienților exclusiv angajaților Binance.US.

Potrivit rapoartelor, acordul propus, în așteptarea aprobării din partea judecătorului federal de supraveghere, prezintă măsuri pentru Binance.US pentru a împiedica orice acces al oficialilor Binance la cheile private ale portofelelor, portofelele hardware sau accesul root la instrumentele Amazon Web Services ale lui Binance.US. În plus, platforma de tranzacționare cripto cu sediul în SUA va dezvălui informații complete despre cheltuielile de afaceri, inclusiv costurile estimate, în săptămânile următoare, conform cointelegraph.com.

Acordul a apărut ca un răspuns direct la o moțiune depusă de SEC care urmărea înghețarea integrală a activelor Binance.US în timpul procedurilor legale în curs. Organismul de reglementare și-a exprimat îngrijorarea că, fără un ordin de restricție temporar acordat, ar putea exista riscul ca fondurile să fie transferate în larg sau înregistrările cruciale să fie distruse în mod deliberat.

Cu toate acestea, reprezentanții legali ai Binance.US s-au opus cu fermitate noțiunii, susținând că impunerea unei înghețari complete a tuturor activelor ar fi, în esență, echivalent cu administrarea unei „pedepse cu moartea” excesiv de severă asupra companiei.

Citește și Binance nu are probleme doar în SUA. În Franța, bursa de criptomonede este anchetată pentru 'spălare agravată de bani'

În timpul unei audieri de la începutul săptămânii, judecătorul tribunalului districtual din SUA, Amy Berman Jackson, a sfătuit părțile implicate că ar fi mai avantajos să se ajungă la un acord asupra unei prevederi propuse decât să se bazeze pe instanță pentru a formula un ordin de restricție. Judecătorul a subliniat că un ordin de restricție temporar are o durată limitată de două săptămâni, ceea ce s-ar putea dovedi inadecvat pentru o audiere cuprinzătoare. Acest lucru este valabil mai ales având în vedere volumul substanțial al exponatelor depuse, care se ridică la peste 4.000 de pagini.

Citește și SEC și Binance vor negocia o înțelegere evitând înghețarea totală a activelor: Închiderea completă ar crea consecințe semnificative nu numai pentru companie

Acordul propus include prevederi suplimentare, cum ar fi crearea de noi portofele criptografice de către Binance.US, care vor fi inaccesibile angajaților altor entități Binance. În plus, Binance.US se angajează să furnizeze informații suplimentare SEC și este de acord cu un program accelerat de descoperire. În special, clienții din SUA își vor păstra capacitatea de a retrage fonduri în această perioadă.

Dacă este acceptat, acordul propus va aborda parțial preocupările SEC în timp ce procesul mai amplu progresează. SEC a dat recent în judecată Binance și Binance.US pentru tranzacționarea cu valori mobiliare neînregistrate și pentru presupusa amestecare de fonduri și practici necorespunzătoare. Cu toate acestea, acordul propus nu cuprinde procesul mai larg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.