Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SEC și Binance vor negocia o înțelegere evitând înghețarea totală a activelor: Închiderea completă ar crea consecințe semnificative nu numai pentru companie

binance

Binance.US și Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse din Statele Unite (SEC) au convenit să lucreze la un aranjament care va permite bursei să evite înghețarea tuturor activelor sale.

Pe 14 iunie, Bloomberg a raportat că judecătorul districtual din SUA, Amy Berman Jackson, a trimis cele două organizații către un judecător pentru a lucra la un acord de compromis pentru a proteja fondurile clienților fără a fi nevoie să închidă bursa, conform cointelegraph.com.

Închiderea completă ar crea consecințe semnificative nu numai pentru companie, ci și pentru piețele activelor digitale în general”, a spus Jackson la o audiere din 13 iunie.

Judecătorul Jackson a remarcat că nu va ajunge la o decizie finală cu privire la moțiunea SEC pentru un ordin de restricție temporar până când cele două părți nu vor rezolva situația cu magistratul.

O actualizare a negocierilor purtate cu magistratul a fost programată pentru 15 iunie.

În plus, ea a remarcat că SEC și Binance.US păreau „nu atât de departe” atunci când a fost vorba de a ajunge la un acord în această privință.

Înainte ca judecătorul Jackson să ia decizia ei la audiere, fostul avocat SEC John Read Stark și-a informat cei 20.000 de urmăritori pe Twitter că există „mult conflict între fiecare parte” vrea să obțină din audiere.

Asta nu înseamnă că judecătorul nu poate ordona un compromis și nu poate găsi un teren comun”, a explicat Stark.

SEC a depus o moțiune de urgență pentru un ordin de restricție temporar pe Binance.US pe 6 iunie, după ce l-a acuzat pe CEO-ul Binance, Changpeng „CZ” Zhao, că poate accesa fondurile clienților Binance.US.

Autoritatea de reglementare a susținut că Zhao a mutat 12 miliarde de dolari din fondurile Binance printr-o entitate pe care o controla, numită Merit Peak.

Într-un memorandum comun din 12 iunie , prezentat înaintea audierii privind ordinul de restricție, atât Binance.US, cât și Zhao au negat afirmațiile conform cărora fondurile au fost vreodată manipulate greșit. Aceștia au acuzat SEC că „nu poate identifica o singură instanță” în care fondurile clienților Binance.US au fost vreodată utilizate abuziv.

Într-adevăr, nu există nicio „urgență” aici, în afară de cea produsă de SEC pentru propriile scopuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.