Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biograful reginei: 'Câinii Elisabetei a II-a o să fie îngrijiți de prințul Andrew'

The Hans India
căței regină

Câinii Elisabetei a II-a vor fi îngrijiți de cel de-al doilea fiu al reginei, Prințul Andrew, Duce de York, consideră biograful reginei, Ingrid Seward, informează publicația britanică Express.

"Cred că câinii vor fi îngrijiți de familie, probabil prințul Andrew, pentru că el a fost cel care i-a dat. Sunt destul de tineri", a spus Seward.

Publicația notează că, de-a lungul domniei sale de 70 de ani, regina a fost mult timp asociată cu câinii ei domestici iconici. Publicația clarifică faptul că regina a avut cinci câini, inclusiv doi corgis pe nume Muik și Sandy, un Dorgi pe nume Candy și doi cocker.

Palatul Buckingham a anunțat moartea reginei pe 8 septembrie. A murit la vârsta de 96 de ani la Castelul Balmoral din Scoția. Marea Britanie a declarat 10 zile de doliu național. Noul rege a fost fiul cel mare al reginei, Prințul Charles, care a luat numele de Carol al III-lea.

Înmormântarea de stat a Elisabetei a II-a va avea loc în a 10-a zi de la moartea ei.

Elisabeta a II-a s-a născut la 21 aprilie 1926. A urcat pe tron la 6 februarie 1952, după moartea tatălui ei, regele George al VI-lea. Ceremonia de încoronare a avut loc la 2 iunie 1953. Elisabeta a II-a a condus regatul timp de peste 70 de ani, devenind cel mai longeviv și mai vechi monarh din istoria Marii Britanii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.