Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Birchall: Pentru a putea privi cu speranţă în viitor avem datoria de a-i preţui şi de a-i respecta pe seniori

PSnews
Birchall

Viceprim-ministrul Ana Birchall a transmis un mesaj, luni, cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor vârstnice, în care afirmă că, pentru a putea privi cu speranţă în viitor, avem datoria de a-i preţui şi de a-i respecta pe seniori. 

"În fiecare an, prima zi a lunii octombrie este dedicată celor mai vârstnici dintre noi, părinţilor, bunicilor sau străbunicilor noştri. Ziua internaţională a persoanelor vârstnice ne aminteşte că, pentru a putea privi cu speranţă în viitor, avem datoria de a-i preţui şi de a-i respecta pe seniori, cei care au clădit cu trudă şi sacrificii lumea în care trăim astăzi", a declarat Ana Birchall, într-un comunicat transmis AGERPRES

Totodată, Ana Birchall a precizat că persoanele vârstnice trebuie preţuite, protejate şi ascultate. 

"Chiar dacă avem o dată dedicată persoanelor vârstnice, cred că în fiecare zi avem datoria de a ne strădui ca, prin faptele noastre, să le luminăm universul în fiecare clipă. Să ne preţuim bătrânii, să îi protejăm şi să îi ascultăm ca pe cei care ne-au educat, susţinut şi format ca oameni pe acest pământ. La mulţi ani tuturor persoanelor vârstnice care înţeleg că vârsta nu este decât un număr care nu te împiedică să trăieşti frumos şi demn în această lume, trecând cu seninătate peste orice obstacol. La mulţi ani tuturor celor ce trăiesc frumos vârsta înţelepciunii!", a mai afirmat Ana Birchall.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.