Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Birchall: Să facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca astfel de acte abominabile să înceteze

Inquam Photos / Octav Ganea
Ana Birchall

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a transmis condoleanțe familiei militarului român care a murit joi în Afganistan, Kabul, spunând că trebuie făcut tot ceea ce este posibil pentru ca astfel de acte abominabile să înceteze.

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a transmis condoleanţe familiei militarului român care şi-a pierdut viata în atacul terorist din Kabul și a spus că în fața amenințărilor teroriste avem obligația să „acționăm coeziv, prin politici de securitate coordonate la nivel european și internațional”.

„Condoleanţe familiei militarului român care şi-a pierdut viata în atacul terorist din Kabul. În fața amenințărilor teroriste, avem obligația să acționăm coeziv, prin politici de securitate coordonate la nivel european și internațional. Avem datoria de a oferi copiilor noștri și generațiilor viitoare o lume mai bună, fără conflicte absurde care curmă vieți și distrug familii nevinovate, o lume sub semnul păcii și toleranței. Trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca astfel de acte abominabile să înceteze să mai facă parte din viaţa noastră și, totodată, să luptăm cu toată puterea împotriva terorismului şi a ororilor pe care, din păcate, acest flagel contemporan le provoacă încă”, a scris Birchall pe pagina sa de Facebook.

Birchall a mai transmis familiei putere să treacă peste această tragedie.

O mașină încărcată cu explozibil a fost detonată joi în estul capitalei afgane Kabul, în apropierea zonei în care se află misiunile diplomatice străine, printre care ambasada Statelor Unite și sediul misiunii NATO, au anunțat oficialii locali, citați de Associated Press.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.