Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Birocrația absurdă din sistemul bugetar, semnalată de un lider CJ: Pentru a cumpăra o ştampilă e nevoie de şapte semnături și trei oferte de preț

semnatura

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, s-a plâns de “birocraţia absurdă din sistemul bugetar”, arătând că pentru a cumpăra o ştampilă pentru instituţie, în valoare de 90 de lei, e nevoie de trei oferte, şapte semnături şi mai multe hârtii.

Citește și: VIDEO - Scriitorul Mircea Dinescu îi răspunde lui CTP, acest 'împărat în trening': 'Poate că i-aș fi plâns de milă'

Iustin Cionca a făcut referirile la birocraţia excesivă într-o declaraţie transmisă presei cu privire la intenţiile de a digitaliza instituţia de la 1 ianuarie, pentru a înlocui documentele pe hârtie cu cele electronice.

“Apropo de birocraţia absurdă din sistemul bugetar. Ştiţi că pentru cumpărarea unei ştampile de 90 de lei este nevoie de trei oferte de preţ sau de o testare de piaţă, de şapte semnături şi trei documente, fiecare în câte două exemplare? Ele se înregistrează la Registratură, un funcţionar le plimbă în mapă, iar ultima semnătură este a preşedintelui Consiliului Judeţean. Eu semnez de peste 200 de ori în fiecare zi, olograf, documente pe care nu apuc să le aprofundez, bazându-mă pe experienţa, profesionalismul şi corectitudinea echipei cu care lucrez. Iată de ce – şi din multe alte motive, dar ăsta este unul banal, la ordinea zilei – de la 1 ianuarie, Consiliul Judeţean Arad va accelera digitalizarea“, a declarat Cionca.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.