Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biroul de Informare al Parlamentului European în România organizează dezbaterea Drepturile în economia digitală: o provocare pentru consumatori

Parlamentul European

Evenimentul, organizat în colaborare cu Centrul European al Consumatorilor, are loc vineri, 16 martie 2018, în intervalul orar 10:30 - 14:00, la sediul Biroului din strada Vasile Lascăr, nr. 31 (etajul 9, sala Robert Schuman).

Pornind de la o radiografie a comerțului on-line în România, cu rate anuale de creștere impresionante, vom dezbate teme precum eliminarea blocajelor geografice în achizițiile on-line transfrontaliere, noul regulament privind protecția datelor cu caracter personal și eventualele modificări legislative necesare pentru o mai bună protecție a consumatorilor în cadrul pieței unice europene.

Parlamentul European este reprezentat de către deputații Cristian Preda (PPE), Maria Grapini (S&D) și Răzvan Popa (S&D). De asemenea, printre vorbitori se numără Bogdan Marcel Pandelică, președintele ANPC, Irina Chirițoiu, directorul ECC România, și Florinel Ioan Chiș, directorul Asociației Române a Magazinelor Online. Vor participa și reprezentanți ai procesatorilor plăților electronice și ai magazinelor virtuale.

Dezbaterea este moderată de Dan Cărbunaru, jurnalist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.