Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biroul Permanent Județean al PSD Vâlcea a validat candidaturile pentru funcția de primar în 80 de localități

psd

Biroul Permanent Județean al PSD Vâlcea s-a întrunit în sedință, în vederea adoptării unor hotărâri importante pentru perioada care urmează în plan politic, dar și pentru adoptarea unor hotărâri cu caracter organizatoric intern.

Au fost validate candidaturile pentru funcția de primar în 80 de localități.

De asemenea, având în vedere faptul că, potrivit statutului, începând cu data de 3 iulie, mandatul actual de la conducerea Organizației PSD Râmnicu Vâlcea a încetat, domnul Marin Florian a fost desemnat președinte interimar al Organizației PSD Râmnicu Vâlcea, iar domnul Vasile Cocoș, președinte executiv, urmând ca până la prima sedință de Birou Permanent Județean să prezinte o propunere de structură interimară a noului Birou de Conducere al organizației.

Aceste măsuri sunt cu caracter excepțional, având în vedere starea de alertă, cât și restricțiile pe care acesta le impune.

Totodată, Biroul Permanent Județean al PSD Vâlcea a adoptat o hotărâre prin care demarează procedura de întocmire a unui acord politic între Organizația PSD Vâlcea și Organizația PER Vâlcea pentru colaborarea în alegerile locale și susținerea candidatului PER la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Mircia Gutău și a candidatului PSD la Consiliul Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu.

În cel mai scurt timp, acordul de colaborare politică urmează să fie adoptat în formă scrisă și semnată, în cadrul structurilor de conducere al formațiunilor politice semnatare.

Acordul priveste structurile politice PSD si PER de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.