Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Birouri de închiriat în București: semnele care îți indică faptul că ai nevoie de un sediu nou

ESOP Consulting l CORFAC International
birouri de inchiriat Bucuresti

Îți vine să crezi sau nu, succesul companiei tale este influențat și de calitatea sediului în care se află. Un spațiu insuficient pentru desfășurarea activității zilnice afectează rezultatele angajaților, calitatea muncii acestora, dar și a produselor. Din acest motiv, este de preferat să fii atent la semnele care îți indică faptul că ar fi momentul să arunci o privire peste ofertele de birouri de închiriat din București.

Iată trei dintre indiciile cele mai importante care îți arată că este timpul să cercetezi piața de birouri de inchiriat Bucuresti:

  • No room to grow – este un termen folosit de specialiștii internaționali care, tradus ad literam, spune că nu mai există spațiu pentru dezvoltarea companiei. Adaptat realității companiei tale, acest fenomen s-ar putea transpune în spații de birouri supra-aglomerate, în care nu mai este loc pentru noi angajați. Potrivit agenției imobiliare ESOP Consulting l CORFAC International, un angajat are nevoie de un spațiu propriu cu o suprafață medie de 10-12 mp, iar în cazul head-office-urilor, se poate ajunge la 12-15 mp. Respectarea acestei reguli se pierde însă odată cu mărirea echipei, așa că suprafețele per angajat scad considerabil.â

content-image

Experții imobiliari atrag atenția că, dacă suprafața pe un post de lucru scade sub 7 mp, atunci acesta este semnul că ar trebui să iei în considerare o nouă locație pentru compania ta și să consulți ofertele de birouri de închiriat în București.

Un alt indicator al spațiului insuficient îl reprezintă chiar comportamentul angajaților tăi. Dacă ai început să observi că aceștia își mută conversațiile profesionale în spații precum bucătării, terase, holuri, din cauza faptului că spațiul destinat acestor conversații este mereu ocupat, atunci este cazul să iei măsuri;

  • sediul actual nu reprezintă imaginea companiei și nu se regăsește în cultura organizațională – un exemplu în acest sens îl poate reprezenta diferența dintre media de vârstă a echipei (tineri) și un sediu învechit, aflat într-o zonă aglomerată, cu mult zgomot. O clădire care nu se află în cele mai bune condiții este puțin probabil să stimuleze creativitatea și să ofere spațiul propice creării unor proiecte vizionare și dinamice. În plus, o astfel de clădire poate să afecteze și imaginea companiei în fața partenerilor de afaceri străini.

De asemenea, o clădire care nu se află chiar în cea mai bună condiție va trebui reamenajată. Dacă prețul acestei reamenajări depășește cu mult rezultatele așteptate, atunci acesta este un semn clar că este momentul să începi prospectarea pieței de birouri de închiriat București;

  • costurile ridicate ale locației actuale – experții imobiliari recomandă ca managerii companiilor să solicite periodic o analiză de piață pentru a verifica prețul chiriilor pentru birouri de închiriat în București în spații asemănătoare cu cel al actualului sediu. În urma analizei de piață, specialiștii imobiliari recomandă un up-grade de spațiu, în ceea ce privește calitatea acestuia, dar și facilitățile puse la dispoziție, însă la un preț similar cu cel plătit în prezent.

content-image

Agenția imobiliară ESOP Consulting te invită să soliciți o analiză a spațiilor de birouri de închiriat din București, adaptată nevoilor companiei tale. În plus, beneficiezi de 0% comision de intermediere imobiliară și space planning gratuit, astfel încât să îți poți alinia compania la cele mai noi standarde și cerințe, pentru a crește nivelul de satisfacție al angajaților, randamentul acestora și performanțele companiei tale!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.