Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin evoluție slabă și stagnări de preț

coindesk.com
ethereum bitcoin criptomonede

Săptămâna trecută, Bitcoin a înregistrat o schimbare de direcție, iar creșterile sale recente s-au oprit. Criptomoneda a început săptămâna tranzacționându-se sub 47.000 de dolari, crescând luni la un maxim de 47.635 de dolari pe eToro.

Dar evoluția sa a fost slabă în restul săptămânii, coborând vineri sub 44.000 de dolari. Cu toate acestea, a recuperat puțin în weekend, iar acum se tranzacționează în jurul valorii de 45.800 de dolari, conform Simon Peters, analistul platformei de investiții eToro pentru piața criptoactivelor.

Între timp, Ether a continuat să crească constant pe parcursul săptămânii, în ciuda unei schimbări uriașe de direcție vineri. Criptomoneda a început săptămâna tranzacționându-se în jurul valorii de 3.250 de dolari, urcând joi la 3.370 de dolari. Vineri, însă, tokenul a suferit o răsturnare majoră, coborând până la 3.192 de dolari. Cu toate acestea, a avut loc o recuperare rapidă în weekend și acum se tranzacționează puternic. la peste 3.450 de dolari.

În ultima lună, piețele cripto par să fi urmat un traseu similar cu cel al acțiunilor, care au fost afectate de tensiunile geopolitice și de creșterea ratelor dobânzilor. Revenirea din ultima lună a fost încurajatoare, dar token-urile continuă să se mențină într-un interval destul de restrâns, în căutarea unor factori mai pozitivi care să consolideze prețul.

Investitorii care speră într-o nouă creștere se vor bucura să audă că operatorii de stablecoin, cum ar fi Terra, au continuat să cumpere volume mari de token-uri, dar, dincolo de asta, piața se află încă într-o perioadă de incertitudine, pe măsură ce evenimentele globale se derulează.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.