Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitcoin înregistrează noi recorduri de minare, după ce mai multe ferme care au plecat din China și-au reluat activitatea în alte țări

latimes.com
bitcoin farm minat criptomonede

Rețeaua bitcoin ( BTC ) a înregistrat noi maxime de exploatare miniera de 26,643 trilioane, cu o rată medie de hash de 190,71 exahash pe secundă (EH/s), ceea ce semnalează un sprijin puternic al comunității, conform cointelegraph.com

Dificultatea rețelei bitcoin este determinată de puterea de calcul generală, care se corelează cu dificultatea de a confirma tranzacțiile și de a extrage BTC. După cum evidențiază datele blockchain.com, dificultatea rețelei a cunoscut o scădere între mai și iulie 2021 din diverse motive, inclusiv interzicerea generală a criptominerilor din China .

Cu toate acestea, pe măsură ce minerii strămutați în alte țări, în special cei care au plecat din China, au reluat operațiunile din alte țări, dificultatea rețelei a cunoscut o recuperare drastică din august 2021. Drept urmare, sâmbătă, rețeaua BTC a înregistrat un maxim istoric de 26,643 trilioane.

Datele de la BTC.com estimează că rețeaua va continua să devină mai puternică prin atingerea unui alt record istoric în următoarele 12 zile, cu o dificultate a rețelei de 26,70 trilioane.

În ultimele patru zile, F2Pool a contribuit cel mai mare la rata hash prin extragerea a 88 de blocuri BTC, urmată de Poolin cu 76 de blocuri. De ieri, comisionul mediu pe tranzacție este de aproximativ 1,58 USD, o valoare care a atins un vârf istoric la 62,78 USD în aprilie 2021.

În ciuda presiunii federale pentru politici monetare mai stricte în jurul criptomonedelor, strategul de mărfuri de la Bloomberg, Mike McGlone, sugerează că BTC are șanse de luptă să iasă în frunte, deoarece investitorii îi recunosc valoarea ca activ digital de rezervă.

După cum a raportat Cointelegraph, McGlone consideră că Bitcoin se află într-o poziție unică pentru a depăși performanța într-un mediu în care reducerea stimulentelor este de obicei considerată negativă pentru activele de risc:

„Cryptos sunt în topul celor riscante și speculative. Dacă activele de risc scad, aceasta ajută Fed în lupta împotriva inflației. Devenind un activ de rezervă global, Bitcoin poate fi un beneficiar principal în acest scenariu.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.