Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Își pierde Bitcoin poziția de lider al pieței Crypto? - Analiză Forbes

bitcoinist.com
taxe impozite criptomonede bitcoin

Prețurile Bitcoin o duc bine în ultima vreme, urmând o tendință constantă, ascendentă, în ultimele câteva săptămâni, pe măsură ce urcă spre nivelul record pe care l-au stabilit la începutul acestui an.

Cea mai mare criptomonedă din lume prin capitalizare de piață a ajuns astăzi la 51.037,01 USD, cea mai înaltă valoare din 14 mai, arată cifrele CoinDesk. În acest moment, a crescut cu peste 75% de când a atins un minim local pe 22 iunie.

Deși acest lucru ar putea părea impresionant, alte monede digitale proeminente au depășit în ultimul timp bitcoinul cu performanțele lor superioare, observă publicația americană Forbes.

Ether, al doilea cel mai mare activ digital în funcție de valoarea de piață, s-a dublat în ultimele luni, iar Cardano s-a triplat în același timp, conform datelor CoinDesk.

Ether a atins 4.026,93 dolariastăzi, după ce a urcat cu peste 130%, după ce scăzuse la un minim recent de 1.711,23 dolari pe 22 iunie, arată date suplimentare CoinDesk. Ether a crescut cu peste 400% până în prezent.

Cardano a beneficiat de câștiguri și mai convingătoare, ridicându-se ieri la un maxim istoric de 3,10 USD, moment în care a urcat cu peste 200% după ce a atins un minim local de 1,00 USD pe 22 iunie.

La sfârșitul articolului, Forbes notează că investițiile în criptomonede sau jetoane digitale sunt extrem de speculative, iar piața este în mare parte nereglementată. Oricine dorește să investească ar trebui să fie pregătit să-și piardă întreaga investiție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.