Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitdefender achiziţionează compania olandeză de tehnologie RedSocks Security

Bitdefender
Bitdefender

Producătorul global de soluţii de securitate informatică Bitdefender a cumpărat compania olandeză RedSocks Security BV, informează Bitdefender într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

"Parte din strategia de fuziuni şi achiziţii a Bitdefender, investiţia extinde portofoliul de soluţii în zona de securitate a reţelelor şi de monitorizare a ameninţărilor informatice complexe şi marchează un nou pas în dezvoltarea companiei", precizează sursa citată.

Compania RedSocks Security este specializată în detectarea automată de incidente şi de trafic suspect la nivelul reţelei şi în combaterea criminalităţii informatice. Combinând algoritmii de inteligenţă artificială cu vizibilitatea asupra atacurilor, RedSocks oferă soluţii de detecţie în timp real a breşelor şi mecanisme de răspuns la incidente de securitate.

"Suntem capabili să oferim acum clienţilor Bitdefender şi noilor noştri clienţi RedSocks o protecţie şi mai solidă în faţa atacurilor informatice. Soluţia Bitdefender pentru business, GravityZone, este acum o platformă completă de prevenţie, detecţie şi răspuns, odată cu funcţionalităţile revoluţionare aduse de RedSocks", a afirmat Florin Talpeş, CEO al Bitdefender.

Preluarea birourilor RedSocks de la Haga şi integrarea echipelor locale de specialişti în vânzări şi cercetare-dezvoltare vor dezvolta oportunităţile de business de pe piaţa olandeză, prin înfiinţarea Bitdefender Olanda, şi vor susţine extinderea operaţiunilor în vestul Europei. Bitdefender este prezentă pe piaţa olandeză de 12 ani, cu soluţii destinate familiilor şi companiilor.

"Când am pornit RedSocks în 2012, obiectivul nostru a fost să construim soluţii care să fie utile oricărui tip de organizaţie şi să oferim clienţilor valoare pe termen lung. Alături de Bitdefender, ne atingem acum acest ţel. Suntem extrem de mândri să fim recunoscuţi de o companie vizionară de talia Bitdefender", a declarat Pepijn Janssen, fondatorul RedSocks.

Tranzacţia dintre cele două părţi a avut loc în 11 octombrie şi include tehnologiile, produsele, portofoliul de clienţi şi parteneri şi angajaţii RedSocks.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluţii revoluţionare de protecţie împotriva ameninţărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de ţări. Tehnologiile Bitdefender sunt prezente în 38% dintre soluţiile de securitate de pe piaţă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.