Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bitpanda, brokerul cripto susținut de Peter Thiel, își triplează valoarea în cinci luni

bitpanda bit panda cripto crypto

Platforma de tranzacționare de criptomonede Bitpanda a strâns 263 milioane dolari într-o nouă rundă de finanțare, urcând evaluarea companiei la 4,1 miliarde dolari.

Aceasta este de peste trei ori valoarea de 1,2 miliarde de dolari, cât a fost evaluată Bitpanda în ultima sa rundă de finanțare privată, acum cinci luni. Cea mai recentă injecție de numerar urcă valoarea totală a companiei la aproape 500 de milioane de dolari.

Runda a fost dominată de Valar Ventures, firma de capital de risc cofondată de miliardarul american în domeniul tehnologiei, Peter Thiel. Este a treia oară când Valar susține Bitpanda de la prima rundă majoră de finanțare.

Managerul de fonduri speculative britanic Alan Howard și REDO Ventures au investit și ei, alături de investitorii existenți LeadBlock Partners și Jump Capital, informează CNBC.

Fondată în 2014, Bitpanda este o firmă de brokeraj din Viena care permite oamenilor să cumpere și să vândă criptomonede și metale prețioase. Compania a început, de asemenea, să testeze în acest an un serviciu care permite utilizatorilor să tranzacționeze acțiuni non-stop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.