Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Black Friday 2021 - profită de reducerile de pe Esteto.ro

esteto
Black Friday

Perioada Black Friday 2021 a început pe Esteto.ro încă din data de 1 noiembrie şi oferă reduceri semnificative la mii de produse, atât la cele vândute din depozitul propriu, cât şi cele vândute de către firmele partenere.

Black Friday 2021 vă aşteaptă cu foarte multe promoţii la produse cosmetice, produse naturiste, cărţi, produse de fashion sau produse din categoria consumabile medicale şi saloane. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday.

Black Friday 2021 - profită de reducerile de pe Esteto.ro

Esteto.ro este un magazin online de cosmetice şi nu numai, ce în această perioadă oferă clienţilor reduceri semnificative la o mulţime de produse, în cadrul campaniei Black Friday 2021.

Profită de reducerile uriaşe la produsele existente pe site-ul Esteto.ro şi bucură-te din plin de Black Friday 2021.

Black Friday 2021 este perioada aceea din an când toţi clienţii sunt cu ochii pe promoţiile ce apar în magazine, perioada în care îşi doresc să achiziţioneze cât mai multe produse la preţ redus.

De la primul Black Friday până la Black Friday 2021

Black Friday s-a făcut cunoscut şi în România în anul 2011. Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc ajunsese, în 2015, la un procent de 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat. Conform unei evaluări, cei mai fideli clienţi ai Black Friday ar fi barbaţii şi tinerii între 24 şi 34 de ani. Însă, în ceea ce priveşte esteto.ro am spune ca femeile sunt cele care cumpără cel mai frecvent.

De la apariţia Black Friday în România şi până la Black Friday 2021, comercianţii s-au experimentat în ceea ce priveşte vânzările, achiziţiile şi promoţiile şi le pot oferi clienţilor cele mai bune condiţii.

Produse Alfaparf Milano cadou în perioada Black Friday 2021 pe Esteto.ro

Pentru comenzile înregistrate pe Esteto.ro în timpul Black Friday 2021, poţi primi cadou un şampon, în situaţia în care alegi produse din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling, Vopsea de păr şi Oxidant.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei. În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Alfaparf Group este compania italiană numărul 1 în lume pentru sectorul profesional de înfrumusețare a părului, poziție întărită de experiența construită și prin colaborările cu profesioniști de renume mondial.

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Esteto.ro pune la bătaie o multitudine de produse la preţ redus în perioada Black Friday 2021. Intră şi alege produsele pe care ţi le doreşti, iar acestea pot fi ale tale cu un simplu click!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.