Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blaga: Putea fi un procent mai bun de 13%

blaga
    Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică că scorul partidului său din exit-poll-uri este unul acceptabil, dar putea fi unul mai bun, pentru că îşi pusese speranţele într-o participare mai mare la vot, în special în zonele în care, tradiţional, PDL stă mai bine.

'Putea fi un procent mai bun, dar, în condiţiile date, este un procent acceptabil, dar putea fi un procent mai bun, îmi puneam speranţe într-o participare mai mare la vot în special în zonele în care, tradiţional, PDL stă mult mai bine, dar trebuie să respectăm decizia electoratului şi vom şti mai bine cum stăm în jur de ora 2-3 în noaptea asta', a spus Blaga, la sediul PDL.

Întrebat dacă după aceste alegeri vor fi demarate discuţii pentru unificarea dreptei, Blaga a spus că trebuie să se aştepte rezultatele finale pentru a şti cum stă fiecare partid în parte.

'Sigur că o să avem (discuţii cu alte partide de dreapta - n.r.), dar să avem răbdare în seara asta şi să ştim exact cum stă fiecare în parte, pentru că mulţi se bucură înainte de vreme. În 2009, unii cântau 'Mihaela, dragostea mea' pe la ora asta, dimineaţa a fost altfel', a explicat preşedintele PDL. 

Blaga a mulţumit în numele PDL tuturor românilor pentru că şi-au făcut timp şi au mers la vot şi au optat pentru viitorul României în UE. 

'Suntem strâns legaţi de UE, pentru că asta înseamnă bunăstare, asta înseamnă mai mulţi bani pentru România, mai mulţi bani pentru proiectele atât de importante de infrastructură, sănătate, învăţământ, bani pentru fermieri, bani pentru IMM-uri. Aş vrea să le mulţumesc acelora care au avut încredere şi au votat PDL. Le mulţumesc militanţilor acestui partid care a fost lovit şi din interior şi din afară şi să-i rog să aibă răbdare să rămână în secţiile de votare pentru a putea să terminăm numărătoarea paralelă', a precizat Blaga. 

Conform exit-poll-urilor prezentate de posturile de televiziune, PDL a obţinut la alegerile europarlamentare de duminică aproximativ 12% din voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.