Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blat la Primăria Capitalei? Oamenii PSD numiți lejer în funcții cheie

blat

PNL a pus piciorul în prag și a numit un primar general interimar din rândul consilierilor săi. Pare însă că interesele sunt foarte mari de vreme ce faptele dovedesc o situație ciudată. Deși în Opoziție, oamenii PSD sunt plantați în posturi cheie în administrația condusă de liberali. Unii susțin însă că e vorba de o mișcare de interese transpartinică

Vezi și: Băsescu lansează atacul suprem: Trebuie să apărăm Europa. NU islamizării

Fostul director al Direcţiei de Utilităţi Publice Sector 3 a fost angajat director general la Ditrecţia Transporturi şi Infrastructură Rutieră în Primăria Capitalei. Urmează nominalizări noi la Administraţia Străzilor, anunță Puterea.

În urmă cu două săptămâni, edilul sectorului 3, Robert Negoiţă, a reuşit să obţină un post „greu” pentru fostul director al Direcţiei de Utilităţi Publice sector 3, Alexandru Manciu. El a fost numit ditector general la Direcţia Transporturi şi Infrastructură Rutieră în Primăria Capitalei. Negoiţă a cerut acest post după solicitările i-au fost respinse de unii consilieri PSD, care au refuzat să-i promoveze nişte proiecte „penale”, cum ar fi cel al transferului de terenuri de pe Bulevardul Unirii. Alexandru Manciu este avocat autosuspendat din Baroul Bucureşti şi are puţin peste 30 de ani. Potrivit surselor, Robert Nagoiţă vrea să-şi implanteze oameni de încredere în funcţii cheie, care să-l ajute să scape de belele, cum este cel al transferului de terenuri din Bulevardul Unirii, unde a construit ilegal parcări. Oamenii puşi de Negoiţă au misiunea de a „rezolva” legal transferul, mai relatează sursa citată.

Următoarea nominalizare care urmează în perioada următoare va fi cea de la Administraţia Străzilor.

Vezi și: Cât costă vacanța lui Iohannis. Ce pagubă fac bugetului României șase oameni înarmați la Miami

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.