Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BMW caută noi parteneri în societatea mixtă dedicată serviciilor de mobilitate pe care o deţine cu rivala Daimler

www.stirileprotv.ro
BMW

BMW este dornic să găsească noi parteneri în societatea mixtă dedicată serviciilor de mobilitate pe care o deţine cu rivala Daimler, a anunțat noul director general al BMW, Oliver Zipse, citat de Reuters, potrivit Mediafax.

"Ne-ar face plăcere să salutăm noi parteneri în această zonă, care are un mare potenţial de creştere. Colaborările, precum şi investiţiile financiare, sunt opţiuni pentru orice viitori parteneri, în condiţiile în care clienţii vor să aibă cât mai multe opţiuni în rândul diferitelor branduri", a declarat Oliver Zipse.

Daimler şi BMW au anunţat, în februarie, că şi-au unit forţele pentru a dezvolta sisteme avansate pentru asistenţa şoferilor şi tehnologie pentru maşinile fără şofer. De asemenea, cei mai mari producători de automobile de lux din Germania au informat că au ajuns la un acord privind fuziunea serviciilor lor de mobilitate şi de car-sharing.

Citește și: Doi tineri au murit într-un accident produs pe DNE 578

Noua entitate se va concentra pe "cooperarea strategică pe termen lung" pentru ca tehnologiile să fie disponibile înainte de 2025. Acordul va determina reduceri de costuri pentru cele două companii şi va accelera extinderea acestor tehnologii, au anunţat BMW şi Daimler.

"Desigur că susţine că un brand ca BMW trebuie să fie numărul unu. Dar nivelul vânzărilor nu este singurul criteriu care contează aici", a mai spus șeful grupului german Bayerische Motoren Werke AG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.