Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boardul Doar Dinamo Bucureşti a avut o primă întâlnire cu noua conducere a clubului

Dinamo
Dinamo

Boardul Doar Dinamo Bucureşti a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că a avut o primă întâlnire cu noua conducere a clubului. Întâlnirea a avut loc marţi seară, potrivit news.ro.

“Domnul Pablo Cortacero s-a prezentat ca reprezentant al unui grup de investitori, a vorbit despre proiectul pregătit pentru Dinamo şi a răspuns întrebărilor noastre.

Grupul pe care îl reprezintă este de mai multă vreme interesat să investească în fotbal, chiar dacă, pentru ei, aceasta ar fi o primă experienţă în domeniu.

Domnul Cortacero a ţinut să precizeze motivul pentru care au decis să investească la Dinamo. Explicaţia sa, întărită şi de intervenţia lui Rufo Collado, a fost că referinţele primite despre Dinamo prezentau un club de tradiţie, care tinde să devină primul club din România organizat după MODELUL SPANIOL, adică un PARTENERIAT SOLID ÎNTRE SOCIOS ŞI INVESTITORI.

CITEȘTE ȘI: Condimentaţi-vă viaţa cu ele şi vă protejaţi sănătatea! Iată condimentele care distrug celulele canceroase

Au fost studiate mai multe cluburi care au acest potenţial, dar au ales Dinamo, după ce au văzut materiale video cu suporterii şi după caracterizările primite de la persoane precum Dorin Şerdean sau Cosmin Contra.

A urmat prezentarea proiectului nostru şi discuţii pe tema armonizării celor două proiecte într-o STRATEGIE COMUNĂ”, se arată în comunicatul de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Partea spaniolă a fost interesată de stadiul discuţiilor legate de construirea noului stadion, amplasarea acestuia şi implicarea fanilor în relaţia cu autorităţile. Dorinţa acţionarului majoritar este ca echipa DDB să se ocupe în continuare de demersurile pentru construirea noului stadion, se menţionează în comunicat.

“A fost apreciată implicarea lui Cosmin Contra în acest proiect pe termen lung, el fiind perceput ca o garanţie pentru reuşita acestui demers.

Ştim că şi-a dorit un astfel de proiect la Dinamo, ştim că este dornic de performanţă şi este antrenorul cu care am câştigat ultimul trofeu şi alături de care am fost aproape de titlu.

Alte puncte aduse în discuţie şi solicitări din partea noastră:

1. Dezvoltarea Academiei Dinamo.

2. Mutarea birourilor mai aproape de "casă" adică în zona Ştefan cel Mare.

3. Deschiderea unui magazin Dinamo în aceeaşi clădire cu noul sediu al FC Dinamo Bucureşti.

4. Proiectul comun privind Muzeul Dinamo.

5. Bugetul proiectat pentru acest an competiţional.

6. Alegerea unui sponsor tehnic care să ţină cont de proiectul nostru cu numele membrilor DDB pe tricou.

7. Implicarea DDB în promovarea şi susţinerea activităţilor legate de marketing şi ticketing.

8. Informarea acţionarului majoritar în legătură cu acţiunile deţinute de suporteri şi situaţia împrumuturilor din partea ProgramDDB.

9. Analiza situaţiei precare în care se află clubul în prezent.

10. Necesitatea unei reforme în cadrul clubului.

Acţionarul majoritar a primit asigurari din partea noastră, că dacă vor investi şi vor acţiona în aşa fel încât Dinamo să facă performanţă, vor avea susţinerea totală a celor mai dedicaţi suporteri”, a precizat DDB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.