Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boc: Cluj-Napoca are cel mai mare buget din istorie pe 2024. Proiectele vor intra 'la lopată'

Primaria Cluj-Napoca
Emil Boc

Municipiul Cluj-Napoca are în acest an cel mai mare buget din istoria sa, de peste 720 de milioane de euro, urmând să înceapă efectiv un număr de 24 de proiecte, a anunțat, marți, primarul Emil Boc.

”Obiectivul este de a menține atractivitatea Clujului ca orașul nr. 1 în România în materie de calitate a vieții și oraș de referință în UE. În asta se transpune toată politica pe care o promovăm noi, o viață cât mai bună la Cluj-Napoca”, a declarat Boc.

Edilul a precizat că meritul pentru cel mai mare buget din istoria orașului este al clujenilor și a administrației locale care a fost capabilă să atragă fonduri europene, pentru că ”înainte de a împărți, trebuie să produci”.

”Din bugetul de 721 de milioane de euro, 43% merg pentru dezvoltare (406 milioane de euro) și restul pentru funcționare (314 milioane de euro). Avem o creștere de 25% față de bugetul anului anterior, bazată pe investiții, cea pe consum e ca un foc de artificii, produce rezultate pe moment, dar când s-au terminat artificiile ne scufundăm în beznă”, a explicat Emil Boc.

”În acest an începe implementarea efectivă în teren, faza de lopată, de utilaje în teren, a 24 de proiecte în valoare de 240 de milioane de euro”, a mai spus primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.