Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bodog despre rezidențiat: Nu au existat derapaje în ceea ce privește notarea sau procedura

www.agerpres.ro
Florian Bodog

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat joi că nu au existat derapaje în ceea ce privește notarea sau procedura la examenul de rezidențiat desfășurat duminica trecută.  El a spus că s-a respectat metodologia, adăugând că probleme tehnice precum cea de la rezidențiatul din Capitală s-au înregistrat și la examene de licență și de admitere, scrie AGERPRES.

"Au existat probleme tehnice la nivelul centrului din București în ceea ce privește funcționarea stick-urilor, nu cunosc detalii tehnice exacte. (...) Toate măsurile luate de comisia centrală și cele locale au fost în beneficiul candidaților în așa fel încât nimeni să nu fie nedreptățit. Astfel de situații se întâmplă și la examenele de licență și la examenele de admitere. Problemele tehnice pot fi preîntâmpinate doar într-un anumit procent, însă cred că este mare lucru faptul că la momentul încheierii examenului de rezidențiat nu au existat derapaje în ceea ce privește notarea sau procedura. S-a respectat metodologia și cred că suntem într-o limită rezonabilă. (...) Sunt și oameni nemulțumiți, nu întotdeauna toți cei care participă la un concurs sunt mulțumiți. Eu am încredere în colegii mei, cred că cei de la UMF, care au gestionat problema, au făcut-o profesionist. Am pățit și eu la un examen de licență, care s-a desfășurat Facultatea de Medicină din Oradea", a explicat ministrul la conferința anuală "Transplantul. Pacientul pre și post transplant și viața cotidiană a acestuia", organizată de Asociația Transplantaților din România.

Duminică, Ministerul Sănătății informa că, în urma unor probleme tehnice sesizate cu privire la scanarea grilelor de concurs la examenul de rezidențiat susținut în București, Comisia centrală de organizare a examenului a decis rescanarea grilelor pentru toți candidații din Capitală.

Citeşte şi: Iohannis, replică TRANŞANTĂ după ce Parlamentul i-a tăiat din prerogative: 'Nu va rămâne aşa...' - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.