Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogații asiatici au tot mai multe 'probleme'. Lucrul care îi nemulțumeste cel mai mult

stiripesurse.ro
singapore

Bogații asiatici au tot mai multe 'probleme'. Lucrul care îi nemulțumeste cel mai mult

Bogaţii din Singapore sunt cel mai puţin mulţumiţi de echilibrul dintre viaţa profesională şi cea privată în comparaţie cu colegii lor din alte părţi ale regiunii Asia-Pacific, potrivit unui sondaj realizat de o bancă privată cu sediul la Geneva, conform Bloomberg, citat de Ziarul Financiar.

Doar 30% dintre persoanele cu o avere investibilă de peste 1 milion de dolari din Singapore se consideră mulţumite de echilibrul dintre viaţa profesională şi cea privată, cel mai scăzut nivel dintre persoanele cu averi mari din regiune care au făcut obiectul unui sondaj realizat de Banque Lombard Odier & Cie SA din Elveţia.

Thailanda se află în fruntea clasamentului, cu 72,7%, urmată de Australia, se arată în studiu.

Numărul de milionari nemulţumiţi din oraşul-stat poate fi explicat parţial prin timpul petrecut la locul de muncă, 26% dintre singaporezi răspunzând că lucrează adesea ore suplimentare, potrivit raportului.

Naţiunea are cele mai multe ore de lucru pe săptămână, 45, dintre 10 regiuni din Asia-Pacific, potrivit cercetării efectuate de compania The Instant Group, o companie de spaţii de lucru flexibile cu sediul la Londra.

Cu toate acestea, există percepţia că generaţia tânără se va îndepărta de mentalitatea „munca este viaţă/viaţa este muncă”, pe fondul iminentului transfer masiv de bogăţie din Asia, potrivit raportului Lombard Odier.

Banca a chestionat peste 460 de persoane cu averi mari din Singapore, Hong Kong, Japonia, Thailanda, Filipine, Taiwan şi Australia între mai şi iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.