Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Andone: Băieții trebuie felicitați. E meritul lor în totalitate

www.gsp.ro
Astra Giurgiu

Bogdan Andone, antrenorul echipei Astra Giurgiu, și-a felicitat jucătorii la finalul meciului cu Universitatatea Craiova, de duminică, scor 1-0, în urma căruia formația sa a trecut pe primul loc. Tehnicianul a dezvăluit că patronul Ioan Niculae va achita curând restanțele salariale ale jucătorilor, scrie Mediafax.

"Trebuie felicitați băieții, e munca lor, e sacrificiul lor. Mă bucur pentru ei și e în totalitate meritul lor. Nu mă încălzește cu nimic că suntem pe locul 1, noi încercăm să-i ajutăm cât putem, muncim cu toți oamenii din jurul echipei. Mă bucur pentru ei că le sunt răsplătite eforturile. Sunt momente și momente în joc. La pauză am schimbat sistemul, am căzut de acord cu băieții pentru a schimba puțin și a risca pe fază ofensivă, chiar dacă știam că ei au viteză pe atac.

Citește și: Victor Pițurcă: Ca de obicei, am intrat într-o depresie fotbalistică

Alibec e o pierde pentru meciul cu CFR Cluj, e un om decisiv pentru noi etapă de etapă. Important e ca cine intră în locul lui să aibă aceeași atitudine. Nu e absolut niciun stil, pregătim aceleași lucruri. Poate schimbăm tactic la pauză, în funcție de cum vedem noi jocul, dar echipa arată bine din punct de vedere fizic și e clar că pe fondul ăsta de joc sunt mai multe spații. Chiar azi am vorbit cu patronul echipei și le-a promis jucătorilor că va plăti din restanțele care sunt. Îi va aduce aproape la zi. Sunt 100% convins că își va ține promisiunea", a declarat Bogdan Andone, la Digi Sport.

Astra Giurgiu a învins Universitatea Craiova, duminică, pe teren propriu, scor 1-0, în runda cu numărul 20 din Liga 1. În urma acestui rezultat, Astra Giurgiu a ajuns la a opta victorie consecutivă în Liga 1 şi a urcat pe primul loc, cu 40 de puncte, devansând liderul CFR Cluj, care se află acum la două lungimi distanţă. Podiumul este completat de Universitatea Craiova, care are 34 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.