Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Andone: 'Din păcate pentru noi nu a mers absolut nimic. Nu am arătat că dorim să câştigăm meciul'

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 0-2, că formaţia sa a arătat foarte rău şi trebuie să îşi schimbe atitudinea, potrivit news.ro.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse

“Din păcate pentru noi nu a mers absolut nimic. Nu am arătat că dorim să câştigăm meciul, nu am avut agresivitate, am arătat rău, foarte rău în seara asta. Cei care au jucat în seara asta trebuia să aibă altă atitudine, să fie mai conectaţi la miza jocului. Nu se pune problema ca arbitrajul să fi influenţat rezultatul jocului. Băieţii trebuie să schimbe atitudinea, să fie conştienţi că nu suntem încă calificaţi în play-off. Cei de la Dinamo au meritat victoria, îi felicit. M-aş bucura ca ei să fie în play-off”, a spus Andone.

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Perovic ’65 (penalti) şi Grigore ’73.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.