Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Argeș Vintilă: Suntem într-un marş către locul 1

gsp.ro
Bogdan Argeș Vintilă

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi sunt motivaţi şi pregătiţi pentru confruntarea pentru FC Viitorul, în “marşul” către locul 1 potrivit news.ro

"Suntem în faţa unui joc important, cu o echipă foarte bună, foarte bine organizată şi cu un antrenor foarte bun, ne va aştepta un joc dificil, dar am încredere că jucătorii mei sunt conectaţi şi pregătiţi pentru a da o ripostă fermă echipei Viitorul. E meritul jucătorilor că reuşesc să se capaciteze şi până la urmă e meritul lor (n.r. – pentru victoriile în deplasare), că ei joacă. O să fie o partidă foarte interesantă din punct de vedere tactic şi aşa ca joc eu consider că jucătorii mei sunt mult mai motivaţi şi mult mai bine pregătiţi pentru această dispută, pentru că suntem într-un marş către locul 1 prin care trebuie să trecem şi mâine prin acest joc pe care-l vom câştiga cu trei puncte, pe care-mi doresc să-l câştigăm cu trei puncte şi să avem acelaşi parcurs bun ca până acum”, a spus Vintilă.

El a precizat că obiectivul său şi al clubului este clasarea pe primul loc. “E specială întâlnirea cu Gheorghe Hagi, mă bucur să-l revăd şi atâta tot. În rest, suntem adversari şi ne respectăm", a mai afirmat tehnicianul.

Meciul FC Viitorul – FCSB, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.