Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Burcea a fost validat în funcția de selecționer al naționalei feminine de handbal

Facebook
handbal românia echipa nationala

Bogdan Burcea a fost validat joi în funcția de selecționer al naționalei feminine de handbal, în unanimitate în urma votului exprimat în Consiliul de Administrație, potrivit Mediafax.

Antrenorul de la SCM Craiova va fi ajutat de fostul mare internațional, Robert Licu, care va avea drepturi și responsabilități egale. Noul staff tehnic al naționalei își începe activitatea luni, când tricolorele se vor aduna pentru un stagiu de 4 zile în București. Obiectivele vor fi calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și o clasare pe locurile 1-6 la Campionatul European, programat la sfârșitul anului în Norvegia și Danemarca.

Citește și: SURSE - PNL pregătește o mutare care va provoca CUTREMUR în politică: liberalii trec la saltele

Nominalizarea lui Bogdan Burcea era cunoscută încă de acum 2 zile, după ce a primit votul în Comisia Tehnică – Subcomisia de senioare. Surpriza de ultim momente este cooptarea lui Robert Licu în staff. Propunerea a venit din partea președintelui FR de Handbal, Alexandru Dedu. „Stânga” de fier a naționalei masculine este cursant la Master Coach, așadar, staff-ul se încadrează și în regulament. Deci, fiecare parte, antrenori și federație, au venit cu câte o propunere.

Prima mare provocare pentru tandemul Bogdan Burcea – Robert Licu va fi turneul preolimpic din 20-22 martie, când România va înfrunta Norvegia, Muntenegru și Kazakhstan la Podgorica. Primele două clasate se vor califica la Jocurile Olimpice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.