Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Despescu, luat la țintă de Adrian Ursu: Dacă îi dădea Circul Globus o uniformă de Arlechin?

Inquam Photos / Octav Ganea
Bogdan Despescu

Jurnalistul Adrian Ursu l-a luat la țintă pe chestorul Bogdan Despescu, care a apărut în public cu o unformă care nu este adoptată oficial de Poliția Română, dar despre care polițistul spune că este unul din modelele aflate în teste.

„În primul rând nu cred că am văzut şi auzit ceva mai tare de când fac eu meseria asta. Să remercăm faptul că domnul Despescu a spus "noi cei care avem o carieră în spate". De ce nu şi-a pus gradele pe spate şi le are pe piept, dacă vrea să aibă o carieră în spate. Doi. Vrea să fie mai aproape de armată? Păi nu demilitarizarăm noi poliţia?

Trei: Am înţeles că au sunat de la studiourile Marvel şi îi pun la dispoziție şi alte costume de Batman, Superman, Catwoman pe care le poate proba.

Citește și: FOTO Scandal monstru în Poliție! Bogdan Despescu, acuzat că poartă o uniformă personalizată: Este 'unicat'. Să se diferențieze de muritorii de rând

Înțeleg că dânsul este top modelul Ministerului de Interne. Adică, dânsul evoluează pe catwalk şi probează dacă vine bine uniforma sau nu şi pe urmă se decide dacă o iau sau nu.

Deci de aia zic că au sunat de la studiourile de supereroi. I-au zis că au şi cu pelerină, dar aici sigur va intra în coliziune cu domnul Cîţu, dar mă rog.

Eu am găsit uniforma. Deci pentru toţi fanii Star Wars să dea căutare comandantul flotei imperiale. Uniforma este de acolo!(...)

Ce e explicația asta? Ceva mai batjocoritor nu am auzit! Cum adică probezi uniforma în public.

Dacă circul Globus îi dădea o uniformă de Arlechin se îmbrăca în ea?

Într-un moment în care această instituție şi aşa are nevoie de restabilirea credibilității absolut obligatorie, în care e nevoie să restaurăm naibii regulile în ţara asta şi respectarea lor, tu te circălești, te maimuțărești, te fandosești, te travestești", întreabă jurnalistul Adrian Ursu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.