Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu acuză: Transportul RATB gratuit este o măsură luată din programul PRU

pru ratb

Măsura anunțată de viitorul Primar al Capitalei, doamna Gabriela Firea, privind transportul RATB gratuit, este luată din programul Partidului România Unită pentru Capitală, informează Bogdan Diaconu.

Atunci când am anunțat această măsură pentru bucureșteni și am argumentat-o din punct de vedere financiar și logistic, multă lume a criticat-o spunând că este populistă și imposibil de aplicat. Văd că acum Gabriela Firea vrea să o aplice și nimeni nu mai este șocat!

Pun la dispoziția Gabrielei Firea tot programul meu de candidat la Primăria Capitalei românilor pentru că sunt sigur că va găsi acolo și alte măsuri utile pentru București. Recomand în special aplicarea sistemului SMS parking și a taxării marilor generatori de trafic din București (mall-uri, bănci, supermarket-urile care nu ar trebui să fie în mijlocul Capitalei), ca soluții suplimentare de rezolvare a traficului.

Acum toată lumea poate să vadă că măsurile propuse de Partidul România Unită erau valabile și fundamentate. Mă bucur dacă ele vor fi aplicate, indiferent cine a câștigat Primăria București, pentru că bucureștenii au nevoie de aceste măsuri!”, afirmă acesta.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.