Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Diaconu își atacă fosta soție, pe marea gimnastă Maria Olaru, după ce au divorțat

bogdan diaconu maria olaru

Cel mai important divorț al anului 2017 tocmai a avut loc. Marea campioană a gimnasticii mondiale, Maria Olaru, a decis să se despartă de cel care i-a dăruit un băiat, politicianul Bogdan Diaconu. Maria Olaru a vorbit despre motivele pentru care a pus capăt căsniciei. ”Avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coaglează o familie normală, onorabilă.”, a spus marea campioană olimpică și mondială.

Diaconu nu a rămas dator și a ieșit pe contraatac. El îi reproșează fostei soții momentul în care a ales să facă publică despărțirea lor.

Citește și: O femeie a făcut SEX ÎN PARCARE, în văzul tuturor, cu un bărbat ajuns inconștient: A fost ARESTATĂ, iar explicațiile sunt HALUCINANTE / VIDEO

”Nu îmi voi expune viața privată. Maria va rămâne mama copilului meu. M-a surprins anunțul Mariei de azi. Nu știu de ce a făcut-o abia azi. Putea să o facă a doua zi după divorțul de pe 27 februarie. Nu stiu de ce a ales ziua de azi. Nu fac speculații, dar nu înțeleg.”, a spus Bogdan Diaconu la B1 TV.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.