Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Lobonţ spune de ce a ajuns la echipa naţională: 'Vreau să fie înţeles acest lucru'

www.skysports.com
Bogdan Lobonț

Bogdan Lobont a dezvaluit motivul pentru care noul selectioner al Romaniei, Cosmin Contra, la convocat desi se apropie de 40 de ani si n-a mai evoluat intr-o partida oficiala de aproape 4 ani.

Goalkeeperul celor de la AS Roma dezvaluie ca va avea la nationala Romaniei un rol asemanator cu cel pe care-l are la gruparea italiana. Mai exact, Lobont va incerca sa-i tina motivati si atenti pe ceilalti "tricolori". "Eu la Roma am un rol foarte bine definit si stiu foarte bine care este rolul meu in echipa. Cu toate ca nu joc, roul meu este de a ridica nivelul de pregatire si de atentie pe toata durata timpului pe care il petrecem impreuna atat la antrenamnete cat si dupa", a spus Lobont intr-un interviu acordat pentru FRF TV.

"Si acest lucru vreau sa fie inteles si aici, cred ca Mister Contra a explicat foarte bine in toate declaratiile pe care le-a dat din momentul in care a preluat echipa nationala legat de convocarea mea si de rolul meu la echipa nationala", a mai precizat acesta.

85 de selectii a strans Bogdan Lobont in nationala Romaniei. Ultimul meci oficial in care a evoluat cel poreclit "Pisica" a avut loc tocmai in sezonul 2012/2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.