Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Mara, despre Dan Petrescu: Nu lasă nimic la voia întâmplării. A studiat foarte mult jocul lui Celtic

Dan Petrescu

Modul în care a reuşit CFR Cluj să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor nu este deloc întâmplător. Bogdan Mara a povestit cum gestionează Dan Petrescu astfel de momente importante, care pot decide traiectoria unui sezon, potrivit Mediafax.

”Bursucul” duce o muncă titanică în Ardeal, iar profesionalismul de care dă dovadă îl uimeşte pe Mara. Indiferent că a antrenat la Urziceni, Rapid sau CFR Cluj, Dan Petrescu nu lasă nimic la voia întâmplării. Petrece ore bune în biroul de la stadion, acolo unde analizează adversarii şi pune la punct strategia echipei. ”Eu asta pot să vă spun că s-a întâmplat din meciul tur (n.r. - a studiat adversarul). Eu acolo cred că am reuşit să face un meci mai bun, chiar dacă nu am reuşit să marcăm patru goluri. Dan a studiat foarte mult, de dimineaţă se închide în birou şi mai iese seara.

Citește și: Alexis Sanchez nu mai este dorit de Solskjaer la Manchester United

Poţi intra la el în birou doar dacă te primeşte. Nu răspunde la telefon, intri acolo şi studiază, are nu ştiu câte notiţe. Îşi face strategia, e o muncă extrem de importantă pe care Dan o face. Are meritul de a-i face să înţeleagă ce le exprimă el”, a declarat Bogdan Mara la ProSport Live.

După succesul uluitor în faţa lui Celtic, CFR Cluj e la două meciuri de grupele Ligii Campionilor, iar în faţa ardelenilor a ieşit campioana Cehiei, Slavia Praga. Meciul tur va avea loc marţi, 20 august, la Cluj-Napoca. Returul e programat pentru miercuri, 28 august. Ambele jocuri vor avea loc de la ora 22:00, ora României. Tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor are loc pe 29 august, la Monaco. Prima etapă din noul sezon al UCL va avea loc pe 17 şi 18 septembrie. Dacă va fi eliminată de Slavia Praga, CFR Cluj va continua în grupele Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.