Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Pralea este noul antrenor al echipei masculine de handbal CSM Vaslui

Facebook
handbal minge

Bogdan Pralea este noul antrenor principal al echipei masculine de handbal CSM Vaslui, el urmând să fie secondat de Sebastian Hagiu, au informat reprezentanţii clubului vasluian pe pagina oficială de Facebook.

"Este o provocare atât pentru mine cât şi pentru colegul meu Sebastian Hagiu. Având un nucleu destul de omogen şi odată cu sosirea noilor jucători, trebuie să păstrăm această linie ascendentă pe care o are echipa de handbal CSM Vaslui. Un rol important în obţinerea rezultatelor pozitive pe terenul propriu îl va avea susţinerea necondiţionată a minunaţilor noştri suporteri", a declarat Bogdan Pralea.

Sebastian Hagiu a afirmat că îşi doreşte să obţină rezultate deosebite şi în calitate de antrenor la CSM Vaslui, echipă la care şi-a făcut debutul ca jucător, potrivit Agerpres.

"Este un vis foarte frumos şi sper să demonstrăm că suntem o echipă unită, pregătită să obţină performanţe noi. Este echipa unde am debutat ca jucător şi îmi doresc să ne bucurăm împreună de rezultatele băieţilor noştri. Vreau să văd cum a fost cândva sala de la Vaslui, un adevărat vulcan, atunci când câştigam cu Steaua, Craiova sau Minaur. Să vibrăm împreună cu suporterii şi să aducem victorii", a transmis Sebastian Hagiu.

Reunirea lotului este anunţată pentru luni, 11 iulie, când jucătorii vor face cunoştinţă cu noul staff tehnic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.