Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bogdan Rodeanu șterge pe jos cu ministrul Agriculturii: Daea poate fi egalat în prostie

bogdan rodeanu USR

„Zilele astea am descoperit că Daea poate fi egalat în prostie”, afirmă vicepreședintele Comisiei de apărare de Camera Deputaților, Bogdan Rodeanu, după ce ministrul Agriculturii, Florin Barbu, l-a citat pe Ceaușescu pentru a-și justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunării în pajiște.

Rodeanu crede că premierul Marcel Ciolacu trebuie să îl demită pe ministrul Agriculturii

„Nu știm ce le pune în mâncare acolo, la Ministerul Agriculturii, dar zilele astea am descoperit că Daea poate fi egalat în prostie. Invitat pe un post tv, ministrul Barbu al Agriculturii a făcut apel la domnul Ceaușescu pentru a justifica subvențiile date către colegul de partid și baron local Paul Stănescu pentru stuful din Deltă. Oare de ce mai stă premierul Ciolacu și nu-l zboară din funcție? Sau poate așteaptă ca tov. Barbu să-și facă autocritica în ședința de partid?”, scrie pe Facebook Bogdan Rodeanu.

USR i-a cerut prim-ministrului Marcel Ciolacu să-l demită de urgență pe Florin Barbu de la Ministerul Agriculturii, în urma declarațiilor sale în care îl cita cu admirație pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu.

Și vicepreședintele PNL Gigel Știrbu îi cere demisia ministrului Agriculturii, Florin Barbu, după ce acesta l-a citat pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu pentru a-și justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunării în pajiște.

Și Gigel Știrbu cere demiterea lui Barbu

„Noaptea minții. Declarațiile recente ale ministrului Agriculturii, Florin Barbu, au șocat și indignat pe toți cei care au auzit sau au citit despre ele. Domnul Barbu l-a citat pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu pentru a-și justifica decizia de a transforma stuful din Delta Dunării în pajiște. , a declarat domnul Barbu. Aceste cuvinte sunt cu adevărat uluitoare și dezamăgitoare, dar ! Este evident că un urmaș al partidului comunist nu are ce căuta la conducerea unui minister și, mai presus de toate, nu are nicio autoritate morală sau politică pentru a face referire la Nicolae Ceaușescu, un dictator care a adus atât de multă suferință și opresiune poporului român”, transmite Gigel Știrbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.