Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bolidul lui Marian Oprișan, gaură în bugetul statului: am cheltuit 100.000 de euro doar cu întreținerea

www.agerpres.ro

Consiliul Judeţean (Vrancea) a cheltuit 100.000 de euro în opt ani şi pe combustibil şi întreţinerea pentru maşina folosită de Marian Oprişan, a declarat, joi, preşedintele administraţiei judeţene, Cătălin Toma, citat de Agerpres.

Citește și: Se modifică Platforma de Vaccinare: noi criterii de eligibilitate. Schimbare majoră pentru angajatori

„CJ Vrancea are şase maşini, printre care şi maşina care a apărut prin toate pozele posibile şi imposibile, Toyota Land Cruiser V8. Maşina a fost achiziţionată pe 17 decembrie 2012 şi a făcut opt ani. În opt ani a făcut 284.000 de km, iar consumul de combustibil este uriaş, din punctul meu de vedere, vreo 74.000 de litri. Asta înseamnă, dacă adăugăm şi cheltuielile de întreţinere - vă dau un singur exemplu, în noiembrie, când maşina a avut o problemă, o singură piesă la ea a costat 12.700 lei - că în cei opt ani am cheltuit 100.000 de euro pe o maşină”, a declarat Cătălin Toma.

Acesta a precizat că maşina va fi trasă pe dreapta, deoarece la acest moment nu poate fi vândută sau dată cu titlu gratuit, pentru că nu a trecut de perioada de amortizare.

Maşina achiziţionată în 2012 ar fi costat circa 80.000 de euro şi ar fi fost folosită exclusiv de către Marian Oprişan, preşedinte a CJ Vrancea la vremea respectivă.

Cătălin Toma a prezentat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, bilanţul activităţii la nivelul CJ Vrancea la trei luni de la preluarea mandatului de preşedinte al administraţiei judeţene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.