Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ în tenisul mondial: Novak Djokovici a trântit meciuri! Care e primul blat dovedit

enational.ro
Novak Djokovici

Cotidianul italian Tuttosport a sugerat in editia sa de miercuri ca Novak Djokovici, pe cand era numarul 3 mondial, ar fi pierdut in mod voluntar, in 2007, primul sau meci jucat in turneul de la Paris, jucat cu francezul Fabrice Santoro, scor 3-6, 2-6. Potrivit ziarului, sarbilor a calatorit la Paris doar pentru a incasa prima rezervata sportivilor care au jucat intr-un sezon in cele noua turnee Masters Series.

"Se poate crea un caz din oricare meci", s-a aparat Novak Djokovic miercuri, la Melbourne, pe fondul acuzatiilor privind meciurile trucate din tenis, dupa ce Tuttosport a scris despre infrangerea sarbului intr-un meci disputat in 2007 in turul 2 al Openului de la Paris-Bercy.

Citește și: CCR îi pune la punct pe procurori: Decizia Curții care provoacă un seism în justiție

"Ce se poate spune? Am pierdut acest meci. Nu stiu daca vreti sa creati un caz din acest meci sau cu oricare alt meci pierdut in primele tururi de jucatori de top. Eu cred ca este de-a dreptul absurd. Oricine poate crea un caz din oricare meci. Asta este parerea mea", a spus nr. 1 mondial dupa victoria obtinuta in turul 2 la Openul Australiei in fata francezului Quentin Halys (6-1, 6-2, 7-6 (7/3).

"Nu au existat prea multe meciuri ca acesta in care jucatori de top au pierdut inca din primele tururi in ultimii 10 ani. Insa puteti alege oricare dintre aceste meciuri si puteti crea un caz din el", a insistat Djokovici.

Citește și: Soție de milionar, pusă sub acuzare de DNA: Ce spun procurorii că ar fi făcut

"Nu exista nici cea mai mica proba, niciun fapt, este doar o speculatie", a continuat el. Dar, "fiind marea poveste a momentului in tenis si in sport in general, vor exista numeroase alegatii". "Acest ziar sugereaza ca ati pierdut intentionat", i-a replicat un ziarist. "Acest lucru nu este adevarat", a raspuns imediat sarbul, incheind scurt conversatie despre acest subiect.

Citește și: A fost analist la Antena 3, soția sa e prezentatoare la România TV, iar acum e șef la FRF

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.