Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ înainte de Congres - PSD a scăzut mult sub 40% în sondaje/SONDAJ INTERN PSD

zf.ro
grafic scadere

Liderii PSD s-au reunit în cadrul Comitetului Executiv, iar în timpul discuțiilor a picat o adevărată bombă. Senatorul Ecaterina Andronescu a luat cuvântul și a explicat că la Congresul din 10 martie, PSD trebuie să își recâștige electoratul, pentru că partidul ”a ajuns la 30 și ceva la sută”.

Citește și: SONDAJ - DEZASTRU pentru Guvern: încrederea a ajuns la cote de AVARIE

Datele provin dintr-un sondaj intern al PSD, care a ajuns pe masa conducerii la finalul lunii ianuarie, iar conform surselor din PSD, acel ”30 și ceva la sută” invocat de Ecaterina Andronescu ar fi un procent situat între 34% și 37%, pentru că sunt mai multe variabile luate în calcul. Practic, PSD a pierdut, în primul an de guvernare, aproape 10%, față de momentul alegerilor de la finalul anului 2016.

Ecaterina Andronescu a confirmat, pentru STIRIPESURSE.RO, discuțiile din Comitetul Executiv al PSD pe tema sondajelor.

”Acestea sunt informațiile care au ajuns și în posesia mea, informații care m-au îngrijorat. Am aflat că noi am am fi în sondaje la 30 și ceva la sută, în loc de 40 și ceva la sută, ceea ce este îngrijorător. Eu vedeam acest Congres ca pe un moment în care să ne recâștigăm electoratul, care, slavă Domnului, ne-a votat într-o proporție covârșitoare la alegerile din 2016, unde am obținut aproape cel mai mare scor din istoria pardului. De altfel, eu plecând de la această situație îmi voi formula un cuvânt la Congresul din 10 martie, pentru că este un moment foarte bun, în care să ne recâștigăm electoratul”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu ne-a explicat că acest Congres este o bună modalitate pentru PSD să vină cu un document programatic, în care să arate că știe să guverneze nu doar în această perioadă, ci și pe viitor.

”Vedeam acest Congres ca pe un moment în care PSD se poate repoziționa politic, ca pe un moment în care să identificăm domeniile de maximă importanță, după o analiză a specialiștilor din PSD și un moment în care să arătăm că suntem preocupați de guvernare nu doar în acest moment, ci și de cum va arăta guvernarea României în viitor”, a mai spus senatorul PSD.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.