Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ lăsată la Primăria Generală de Oprescu. Se dorește în continuare blocarea centrului Capitalei

popice

Abia a preluat Gabriela Firea frâiele Primăriei Generale a Capitalei și zilnic se lovește de câte o bombă lăsată „moștenire„ de Epoca Sorin Oprescu. Surse din cadrul Primăriei susțin că blocarea Centrului Capitalei cu tot felul de manifestări la care participă doar câteva zeci de persoane ar putea continua. Totul după ce organizatorii s-ar fi prezentat la Primăria cu documente din care ar reieși faptul că dețin drepturi în acest sens pentru nu mai puțin de ȘAPTE ANI.

Vezi și: Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecata de procurorii DNA. Acuzații grave

Pare uluitor... și chiar așa este. Surse din PMB susțin că azi comisia de specialitate s-a întâlnit cu un anume Dan Dumitrescu, de la Fundația Via Sport care susține că e organizatorul evenimentelor de tipul celor care blochează Capitala în week-end și că are drepturi exclusive pentru această manifestare pentru nu mai puțin de 7 ani.

Se pare că cei din comisia primăriei au încercat să îl convingă amiabil să reloce evenimentele pentru care are aprobările necesare, dar nu a fost cale de înțelegere din partea lui Dan Dumitrescu (deține și o firmă de publicitate Eventness).

Surse convergente susțin că autorizațiile ar fi fost obținute în 2010 atunci când s-a semnat și contractul cu Primăria Muncipiului București și că totul s-ar fi datorat prieteniei cu Mircea Oprescu, fiul lui Sorin Oprescu.

Vezi și: Internetul a 'explodat': Cele mai tari glume despre Tudy, noul viceprimar al Capitalei

Zvonurile merg și mai departe. Se spune că în spatele întregii afaceri ar fi stat de fapt Alexandru Zamfir, administrator al SC Funvertising. Cine este domnul Zamfir? Un om de afaceri implicat din greu în Dosarul Apa Nova - societate care a fost la începuri și sponsorul principal al manifestărilor stradale.

Acesta a fost chiar și reținut și ulterior cercetat de procurorii DNA sub control judiciar în mega-Dosarul Apa Nova sub acuzațiile de evaziune fiscală și spălare de bani. Surse judiciare au explicat la acea datî că Alexandru Zamfir ar fi persoana care organiza scoaterea și plasarea de bani din firmele implicate în acest dosar. În dosar mai sunt cercetați și Vlad Moisescu, fost trezorier al PNL, Ovidiu Semenescu, om de afaceri și Costin Berevoianu, fostul şef al Regiei de apă-canal a Capitalei.

Anterior primarul general al Capitalei s-a arătat deranjat de faptul că centrul Capitalei este blocat în week-end de tot felul de evenimente cu o slabă participare și a cerut responsabililor să nu mai aprobe astfel de evenimente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.