Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Lideri sindicali județeni din Educație ar fi negociat cu AUR și USR funcții politice în schimbul blocării negocierilor cu Guvernul

pixabay.com
diverse, umbra, timp

BOMBĂ Lideri sindicali județeni din Educație ar fi negociat cu AUR și USR funcții politice în schimbul blocării negocierilor cu Guvernul

Mai mulți lideri sindicali județeni din Educație au negociat cu AUR și USR obținerea unor funcții politice, în schimbul promisiunii că vor bloca orice negociere cu Guvernul în ceea ce privește greva care paralizează în prezent învățământul, susțin surse sindicale.

Potrivit surselor citate, Marius Nistor și Simion Hăncescu, de la federațiile sindicale Spiru Haret și, respectiv, FSLI, nu mai reușesc să-și controleze oamenii din teritoriu și sunt „săriți” în adoptarea deciziilor la nivelul filialelor județene din cauza presiunilor liderilor de sindicat din teritoriu angajați politic - Vezi AICI și AICI.

Aceleași surse sindicale au spus că cei doi lideri au transmis separat, în ultimele zile, semnale potrivit cărora nu reușesc să ajungă la un numitor comun cu unii lideri din teritoriu.

De altfel, Nistor și Hăncescu au subliniat în mod repetat joi, la ieșirea de la Palatul Victoria, că orice decizie privind încetarea sau continuarea grevei aparține membrilor de sindicat, și nu liderilor.

„Oamenii decid dacă greva încetează sau nu”, a spus Hăncescu, care și-a exprimat speranța că „lucrurile vor intra pe un făgaș normal”.

„Oamenii sunt cei care sunt suverani, oamenii au semnat pentru grevă generală așa că oamenii decid. Totul depinde de ceea ce vor decide oamenii pe care îi reprezentăm. Decizia le aparține”, a subliniat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.