Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBA LUNII Elena Udrea face publică discuţia lui Liviu Dragnea cu Laura Codruţa Kovesi din sediul SRI

Inquam Photos / George Calin
Inquam Kovesi Dragnea Kovesi

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea a detonat bomba lunii. În direct la emisiunea România9, de la TVR, fosta blondă de la Cotroceni a făcut publică o presupusă apropiere între şeful PSD, Liviu Dragnea şi şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Citește și: Surprize, surprize! Cine-i va lua locul Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA

"Cu mine nu vorbea Dragnea în 2012-2013. Vorbea cu doamna Kovesi. Era după referendum. Pornise discuţia cu dosarul lui Dragnea şi de asta am remrcat că vorbeau amândoi.Era ceva privat, cred că la ziua lui Liviu Maior. Era şi Victor Ponta, Alina Bica, Mircea Geoană, Sârbu, Florian Coldea, generali SRI, generali de Armată.Erau petreceri serioase, nu se dansa. Aici, unde vă spun eu, nu era nici muzică, poate în surdină. Fără lăutari. Eu nu stăteam până la sfârşit. Ei veniseră acolo ca să facă parte din acea adunare. Îşi tăiau o mâna ca să fie acolo. Şi azi sunt mulţi proşti care vor să ajungă la astfel de petreceri, dacă se mai ţin", a spus Udrea la emisiunea lui Ionuţ Cristache.

Citește și: Antena 3, ‘bună de plată’ din cauza lui Mihai Gâdea: Cât costa derapajele vedetei

Udrea a devoalat la TVR faptul că şi ea ar putea fi inclusă în dosarul TelDrum. "Pentru un dosar de rahat şi am probe pentru cuvântul acesta, ca să iasă o horă mare, punem cât mai multă lume în el. Aşa iese circ şi e bine pentru sistem. O propagandă mincinoasă a unor slujitori care slujesc sistemul. Pora, Dogioiu, Tăpălagă, slujitorii sistemului. Ei nu îl sprijineau pe Traian Băsescu, ci sistemul", crede fostul ministru.

Udrea a dezvăluit că pe vremea când era ministru a încercat să devodească faptul că firma TelDrum este a lui Liviu Dragnea. "Noi ştiam demult şi speculam că TelDrum e a lui Dragnea. Am şi întrebat dacă e vreo probă. Legenda era că e a lui firma, dar nu am avut dovezi. A fost anchetă internă în Ministerul Dezvoltării. Am vrut să îl acuz public, dar nu am reuşit. Speculaţii am făcut, dar nu am avut dovezi", a încheiat Udrea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.