Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Partidul a anunțat că îi retrage sprijinul la Primăria București

breaking

Primul candidat care a rămas fără sprijin din partea partidului care l-a propus pentru funcția de primar al Bucureștiului e Ciprian Ciucu! M10, partidul condus de Monica Macovei, i-a retras sprijinul pentru că acesta e în negocieri cu PNL pentru a-i lua locul lui Marian Munteanu în cursa pentru Primărie. ”M10 Bucureşti a decis să retragă susținerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru funcția de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenție pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o.

Citește și: O polițistă s-a pozat goală în timpul misiunii, în mașină / FOTO HOT

Fidel principiilor sale, M10 încurajează și susține candidaturile independente, dar nu poate fi de acord să susțină un membru PNL pentru nicio funcție publică în București sau un candidat care nu are nicio problemă să devină membru PNL. M10 ar fi putut înțelege ca dl. Ciucu să fie susținut și de alte formațiuni politice ca independent, dar nu poate fi acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL.

M10 consideră cu tărie că îndepărtarea partidelor vechi de la putere și înlocuirea acestora, în timp, cu partide politice noi și curate reprezintă singura șansă de a îmbunătăți viața românilor.

M10 Bucureşti va continua strângerea de semnături pentru Consiliul General al Primăriei Municipiului București.”, anunță M10.

Citește și: STUDIU De ce blondele își încep viața sexuală mai devreme decât celelalte femei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.