Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ - Pe mâinile cărui judecător a picat dosarul Tel Drum. Persoana este cunoscută pentru relațiile cu familia lui Dragnea

paginaderusia.ro
arma nucleara

Redeschiderea unei părți a dosarului Tel Drum, cerută de procurorii DNA, a fost retrimisă la Tribunalul Teleorman după ce, anul trecut, aceeași instanță a refuzat procurorilor începerea anchetei. Dosarul ajunge, de data aceasta, pe mâinile judecătoarei Emilia Enescu, o persoană cunoscută pentru relațiile cu familia lui Dragnea.

Potrivit mai multor surse din zona Turnu Măgurele citate de realitateadeteleorman.net, fratele judecătoarei Emilia Enescu este avocatul lui Valentin Dragnea, dar și al fraților Codrea, afaceriștii pictați printre sfinți într-o biserică din Turnu Măgurele, aflați, de asemenea, în relații apropiate cu familia Dragnea. Mai mult, fratele judecătoarei ar fi prieten bun cu fiul lui Liviu Dragnea, alături de care a fost văzut în tribune, la meciurile echipei de suflet al fiului de baron.

Scandal URIAȘ pe bani între primari și Guvern! Robert Negoiță a părăsit supărat discuțiile cu Teodorovici: 'Vorbe goale, vorbe în vânt. Ne mint pe toți'


Legăturile familiei Enescu cu familia Dragnea nu garantează, în acest context, imparțialitatea judecătoarei la care a “picat” dosarul.

Tribunalul Teleorman a mai respins o dată redeschiderea anchetei în acest dosar, iar dacă asta se va mai întâmpla și pe 13 august, o parte dintre acuzațiile aduse lui Liviu Dragnea, legate de fraudarea banilor europeni, ar putea să rămână îngropate. Cel puțin din punct de vedere legal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.