Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BOMBĂ Tonel Pop spune că DIICOT i-ar putea deschide dosar penal pentru obstrucționarea justiției

Cancan.ro
tonel pop

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a spus că procurorii DIICOT i-au pus în vedere faptul că ar putea să deschidă un dosar penal pe numele său, pentru obstrucționarea justiției, dacă nu o convinge pe Monica Melencu să permită prelevarea probelor biologice.

„Aproape toți procurorii de caz au fost de față și mi-au prezentat o hotărâre judecătorească privitor la recoltarea de noi probe biologice privind-o pe doamna Melencu. Nu mi-au pus la dispoziție nicio altă ordonanță sau cerere care a stat la baza acestei hotărâri, a fost luată fără citarea părților, fără citarea noastră”, a spus Tonel Pop, la ieșire din sediul DIICOT.

Citește și: Operațiune de AMPLOARE, în cooperare cu EUROJUST: DIICOT a descins în ZECI de locații din București și ZECE județe

Avocatul a mai subliniat că nu a sfătuit familia Melencu să nu se prezinte la DIICOT.

„Au ținut (procurorii, n.r.) foarte mult să-mi pună în vedere tot felul de dispoziții penale, în sensul că îmi vor face un dosar penal - dacă nu explic sau nu spun sau nu mă raliez poziției dânșilor, în sensul în care să o conving pe doamna Melencu să se prezinte și să i se ia probe biologice. Atunci îmi vor face un dosar penal, explicându-mi care sunt prevederile penale privind obstrucționarea justiției”, a mai declarat acesta.

Modul în care își consiliază clienții este confidențial, a punctat apărătorul.

Mama Luizei a fost citată joi, la sediul DIICOT București, pentru a i se preleva probe biologice, însă Monica Melencu nu s-a prezentat. Aceasta a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu se va prezenta joi la sediul DIICOT, deoarece se aștepta la un ordin judecătoresc și, din punctul său de vedere, nu există motiv pentru a oferi probe biologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.