Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bombardamente' și la CFR, nu numai în Ucraina - Sorin Grindeanu: 80–90% din gările şi halte arată ca după război

A1.ro
tren

Grindeanu: 80 – 90% din gările şi halte din România arată ca după război. Jalnic / Nu există forţa pentru a fi refăcute şi le transmitem către autorităţile locale

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că 80 – 90% din gările şi haltele din România arată ca după război, “jalnic” şi a menţionat că nu există forţa pentru a fi refăcute şi de aceea doreşte transferarea lor la autorităţile locale pentru proiecte de modernizare.

Sorin Grindeanu a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, la Constanţa, că este de acord cu descentralizarea.

“Eu sunt de acord cu descentralizare şi suntem de acord şi acest lucru îl avem dacă vreţi ca şi ţintă. Am semnat în lunile acestea foarte multe proiecte de descentralizare, a însemnat să spun transmiterea managementului pe CNAIR către autorităţile locale la multe din judeţe sau din municipiile României. Am transmis CFR-ului că doresc o descentralizare. Cred că o să se supere pe mine directorul Simu de la CFR Infrastructură, dar în acest moment tot ceea ce înseamnă gării, halte în România, cred că într-o proporţie de 80 - 90% arată ca după război. Jalnic”, a precizat ministrul Transporturilor.

El crede că aceste proiecte îşi găsesc mai bine finalitatea dacă sunt gestionate de autorităţile locale.

“E clar că în acest moment nu există forţa necesară să poată fi refăcute. De asemenea, le transmitem către autorităţile locale. Toate proiectele care stau în picioare. Eu provin din administraţia locală, am fost viceprimar la Timişoara şi preşedintele Consiliul Judeţean Timiş, deci ştiu că multe din aceste proiecte îşi găsesc finalitatea mai bine dacă sunt gestionate de autorităţile locale”, a mai declarat Sorin Grindeanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.