Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bombardierul cu Mercedes' nu mai are voie să conducă un an întreg, după ce a fugit de sub nasul polițiștilor (Video)

bombardier

Șerban Michelle Antonio, șoferul care i-a sfidat pe polițiștii din București miercuri seara, 26 octombrie, și a lovit două mașini în fuga sa, a fost asapru sancționat. Pe lângă faptul că a fost reținut, „bombardierul cu Mercedes” a fost sancționat și pe latura contravențională.

Astfel, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 360 de zile: 60 de zile pentru conducere pe sens opus + 60 de zile pentru neacordare de prioritate pietonilor + 30 de zile pentru conducere agresivă + 60 de zile pentru conducere pe sens opus + 30 de zile pentru că nu a oprit la semnalul polițiștilor + 30 de zile pentru conducere agresivă + 30 de zile pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului + 60 de zile pentru neacordare de prioritate pietonilor.

În plus, șoferul a primit și o amendp contravențională de 6090 de lei, fără drept de reducere a pedepsei.

Poliţişti ai Brigăzii Rutiere au solicitat, miercuri seară, conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulaţie, să oprească.

”Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Autoturismul a fost dat în atenţie şi a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

Ulterior, şoferul a fost identificat și găsit de polițiști, acesta fiind ulterior reținut. Momentan, bărbatul se află într-un centru de reținere, urmând ca mâine să se stabilească dacă suferă de probleme psihice - tulburări bipolare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.