Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bon Jovi, mesaj special pentru ucrainenii care pregăteau fortificații pe ritmurile 'It's My Life'/ Video

bon jovi Ucraina

Trupa Bon Jovi a transmis săptămâna aceasta un mesaj dedicat Ucrainei după ce o înregistrare în care apar civili ucraineni pregătindu-se pentru război pe ritmurile melodiei ''It's My Life'' a devenit viral pe reţelele de socializare, informează DPA.

Videoclipul, care a făcut peste 2 milioane de vizualizări doar pe Twitter, arată zeci de localnici din Odesa umplând saci cu nisip pe o plajă şi încărcându-i apoi într-un camion portocaliu pe fundalul sonor al melodiei celor de la Bon Jovi. Pe o scenă improvizată apare o persoană care cântă la tobe în timp ce vocea răguşită a lui Jon Bon Jovi răsună din difuzoare.

După ce ambasadorul Ucrainei în Austria, Olexander Scherba, a publicat videoclipul etichetând trupa Bon Jovi, formaţia rock a răspuns marţi cu un vers din hitul lansat în anul 2000.

''This is for the ones who stood their ground... '' (''Este pentru cei care nu abandonează lupta'') a scris trupa americană pe Twitter însoţind videoclipul de hashtag-ul #SlavaUkraini, care înseamnă ''Glorie Ucrainei''.

Miercuri, un grup de ucraineni i-au mulţumit trupei Bon Jovi pentru sprijin într-o continuare a videoclipului filmat pe aceeaşi plajă din Odesa.

''Multe mulţumiri @BonJovi din partea cetăţenilor liberi din Ucraina Independentă care s-au reunit pentru un ţel comun - să ne protejăm oraşul şi ţara'', se spune în mesaj. La finalul înregistrării, civilii ovaţionează şi strigă ''It's! My! Life!''.

Membrii trupei Bon Jovi se numără printre vedetele care şi-au exprimat sprijinul pentru Ucraina prin mesaje pe reţele de socializare, discursuri la ceremonii de premiere, campanii de donaţii sau purtarea în semn de solidaritate a unor insigne în galben şi albastru după ce preşedintele rus Vladimir Putin a început invazia ţării vecine la finalul lunii februarie.

În februarie, Dee Snider, fostul solist al trupei Twisted Sister, a salutat la rândul său folosirea hitului său ''We're Not Gonna Take It'' ca strigăt de luptă în timpul invaziei.

Pe lista vedetelor care şi-au arătat sprijinul pentru Ucraina în ultimele săptămâni se află Mila Kunis şi Ashton Kutcher, care au colectat peste 35 de milioane de dolari în beneficiul Ucrainei, Brian Cox, care a condamnat războiul la ceremonia de decernare a Screen Actors Guild Awards, Benedict Cumberbatch, care a spus că ar dori să ofere cazare unor refugiaţi ucraineni.

''Voi încerca să fac acest lucru pentru a arăta că sunt alături de fraţii şi surorile mele care trec printr-un moment greu'', a spus actorul la ceremonia decernării premiilor BAFTA de la începutul acestei lunii. ''Dar cu toţii trebuie... să facem mai mult decât să purtăm o insignă''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.