Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bonnie și Clyde de Oltenia: un bărbat și o femeie au furat bijiterii de sute de mii lei, dar au fost prinși înainte să fugă din țară

bijuterii aur bijuterii argint bijuterii 1

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi după ce, la începutul lunii septembrie, au furat bijuterii în valoare de aproape 900.000 de lei dintr-un magazin din Craiova. Ei au fost prinşi pe Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă” din Bucureşti.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, miercuri, că un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 32 de ani, ambii din comuna Călineşti, judeţul Teleorman, au fost reţinuţi de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind bănuiţi de furt calificat.

Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din Craiova că, în noaptea de 5/6 septembrie, persoane necunoscute au intrat într-o societate comercială de pe strada Brestei, de unde au furat mai multe bijuterii.

“În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 05/06 septembrie, bărbatul, având faţa mascată şi prin dislocarea unui perete exterior, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras bijuterii din aur şi argint, femeia rămânând în afara clădirii în scopul asigurării locului faptei, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 880.000 de lei”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Cei doi au fost prinşi marţi, în incinta Aeroportului Internaţional ”Henri Coandă” Bucureşti. Ei au fost preluaţi şi duşi la audieri la sediul IPJ Dolj, iar apoi a fost luată măsura reţinerii lor pentru 24 de ore.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.